YLEISTÄ - SÄÄNNÖT - ILMOITTAUTUMINEN - TUOMARIT - YHTEISTYÖ    
       
  Savon Nuoret Virtuoosit solisti- ja bändikilpailu
2011 säännöt:


1.
Savon Nuoret Virtuoosit 2011 on avoin solisti- ja bändikilpailu, joka järjestetään syksyllä 2011 Varkaudessa.

2.
Kilpailuun voivat osallistua solistisarjassa 13-20 -vuotiaat henkilöt ja bändisarjaan bändit, joiden keski-ikä on enintään 20 vuotta. Osallistujien tulee asua Varkauden, Pieksämäen, Pieksänmaan, Leppävirran, Joroisten, Heinäveden tai Rantasalmen talousalueilla. Bändien jäsenistä vähintään puolet tulee asua edellä mainituilla alueilla.

3.
Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Internetin kautta ( ilmoittautumislomake ) 15.9.2011 kello 18.00 alkaen.
Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta solistia ja 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta bändiä.

4.
Solistit osallistuvat karsintaan kahdella (2) kappaleella. Yhdellä ennalta määrätyllä kappaleella kahdestakymmenestä (20) ja yhdellä vapaavalintaisella cover-kappaleella. Bändien ohjelmistoon tulee kuulua kolme (3) kappaletta (max. esiintymisaika 15 min). Yksi vapaavalintainen cover-kappale ja kaksi (2) kappaletta omia kappaleita. Solistien tulee toimittaa valitsemastaan cover-kappaleesta äänite tai nuotit ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 30.9.2011 Varkauden nuorisotoimistoon. Solistien tulee myös ilmoittaa esitettävien kappaleiden sävellajit.

5.
Karsinta järjestetään Varkaudessa Tori-Torpalla la 8.10.2011.
Karsinnoissa solisteja säestää taustaorkesteri.

6.
Finaalissa, joka järjestetään Varkauden Toritorpalla la 5.11.2011, solistien ja bändien tulee esittää sama vapaavalintainen cover-kappale kuin karsinnassa. Finaalissa solisteja säestää taustaorkesteri.

7.
Voittajat valitsee järjestäjien nimeämä tuomaristo. Solisti- ja bändisarjojen voittajille Varkauden Bändiklubi ry tuottaa promo-cd:n

8.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.