YLEISTÄ - SÄÄNNÖT - ILMOITTAUTUMINEN - TUOMARIT - YHTEISTYÖ    
       
  Savon Nuoret Virtuoosit solisti- ja bändikilpailu
2009 säännöt:


1.
Savon Nuoret Virtuoosit 2009 on avoin solisti- ja bändikilpailu, joka järjestetään lokakuussa 2009 Varkaudessa.

2.
Kilpailuun voivat osallistua solistisarjassa 13-22 -vuotiaat henkilöt ja bändisarjaan bändit, joiden keski-ikä on enintään 22 vuotta. Osallistujien tulee asua Varkauden, Pieksämäen, Pieksänmaan, Leppävirran, Joroisten, Heinäveden tai Rantasalmen talousalueilla. Bändien jäsenistä vähintään puolet tulee asua edellä mainituilla alueilla.

3.
Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Internetin kautta ( ilmoittautumislomake ) 31.8.2009 kello 18.00 alkaen.
Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta solistia ja 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta bändiä.

4.
Solistit osallistuvat karsintaan kahdella (2) kappaleella. Yhdellä ennalta määrätyllä kappaleella kahdestakymmenestä (20) ja yhdellä vapaavalintaisella cover-kappaleella. Bändien ohjelmistoon tulee kuulua kolme (3) kappaletta (max. 15min). Yksi vapaavalintainen cover-kappale ja kaksi (2) kappaletta vapaavalintaisia biisejä (myös omat). Solistien tulee toimittaa valitsemastaan cover-kappaleesta äänite tai nuotit ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 13.9.2009 Varkauden nuorisotoimistoon. Solistien tulee myös ilmoittaa esitettävien kappaleiden sävellajit.

5.
Karsinta järjestetään Varkaudessa Tori-Torpalla la 3.10.2009.
Karsinnoissa solisteja säestää taustaorkesteri.

6.
Finaalissa, joka järjestetään Varkauden Toritorpalla la 31.10.2009, solistien ja bändien tulee esittää sama vapaavalintainen cover-kappale kuin karsinnassa. Finaalissa solisteja säestää taustaorkesteri.

7.
Voittajat valitsee järjestäjien nimeämä tuomaristo. Solisti- ja bändisarjojen voittajille Varkauden Bändiklubi ry tuottaa promo-cd:n

8. Osallistujilla ei tule voimassa olevia artisti- tai levytyssopimuksia

9.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.